Διακοσμητικο χαρτοπετσετας.
3 απαντήσεις
ftiaxtomonosou :: Basket :: Ζητησε το
Σελίδα 1 από 1
Διακοσμητικο χαρτοπετσετας.
Λοιπον παντρευεται η αδερφη μου και θελω να βρω αυτο που βαζουν στις χαρτοπετσετες. Τα napkin rings. Ειχε δει καπου μια μπομπονιερα με αυτο πανω και θελουμε να το φτιαξουμε. Θα προσπαθησω να το περιγραψω.
Ειναι σε ασημι χρωμα και τυλιγεται γυρω απο την μπομπονιερα. Δεν ειναι κλειστο σα δαχτυλιδι αλλα οι δυο ακρες του ειναι ανοιχτες/ελευθερες. Εχει πανω διακοσμητικο ενα ροδι.
Ελπιζω να εγινα κατανοητη....Θελουμε περιπου 500 κομματια........
Ειναι σε ασημι χρωμα και τυλιγεται γυρω απο την μπομπονιερα. Δεν ειναι κλειστο σα δαχτυλιδι αλλα οι δυο ακρες του ειναι ανοιχτες/ελευθερες. Εχει πανω διακοσμητικο ενα ροδι.
just_hope- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2008
Απ: Διακοσμητικο χαρτοπετσετας.
κατι παρομοιο αλλα με ροδι 8α σε ενδιεφερε?η σε ενδιαφερει η 2η εικονα?just_hope έγραψε:Λοιπον παντρευεται η αδερφη μου και θελω να βρω αυτο που βαζουν στις χαρτοπετσετες. Τα napkin rings. Ειχε δει καπου μια μπομπονιερα με αυτο πανω και θελουμε να το φτιαξουμε. Θα προσπαθησω να το περιγραψω.
Admin έγραψε:κατι παρομοιο αλλα με ροδι 8α σε ενδιεφερε?η σε ενδιαφερει η 2η εικονα?just_hope έγραψε:Λοιπον παντρευεται η αδερφη μου και θελω να βρω αυτο που βαζουν στις χαρτοπετσετες. Τα napkin rings. Ειχε δει καπου μια μπομπονιερα με αυτο πανω και θελουμε να το φτιαξουμε. Θα προσπαθησω να το περιγραψω.
Ειναι πολυ ομορφα αυτα!!! Απλα αυτο που εχει δει ειναι σαν συρματα ενωμενα μεταξυ τους και τυλιγονται γυρω απο τη χαρτοπετσετα...γμτ δεν βρισκω και καμμια φωτο....
Αυτο ειναι στο περιπου...μονο που εγω το θελω με ροδι επανω!!!! Ζηταω πολλα????
just_hope έγραψε:Αυτο ειναι στο περιπου...μονο που εγω το θελω με ροδι επανω!!!! Ζηταω πολλα????
οκ to brhka
ειναι αυτο
timh ανα τεμαχιο 2.20
Καλημέρα
Τα napkin rings που έχεις σε φωτο πιο πάνω (το απλό και αυτό
με τις χαντρούλες και το γούρι) σε ποια τιμή βγαίνουν;
Merta- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2009
Τόπος : Volos
Merta έγραψε:Καλημέρα
Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΡΙ(ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΟΙΛΟΓΗΣ )ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ(ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ) ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 0.79 ΛΕΠΤΑ
ftiaxtomonosou :: Basket :: Ζητησε το
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης