ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Καλημέρα σε όλες και όλους. Είμαι καινούργιο μέλος στο φόρουμ και ελπίζω να με εντάξετε στην μεγάλη και ενδιαφέρουσα παρέα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να παραγγείλω διάφορα υλικά που βλέπω στην θεματολογία σας γιατί ασχολούμαι με την κατασκευή μπομπονιερών για βάφτιση και με το κέντημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
LEONI- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2009
Απ: ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
LEONI έγραψε:Καλημέρα σε όλες και όλους. Είμαι καινούργιο μέλος στο φόρουμ και ελπίζω να με εντάξετε στην μεγάλη και ενδιαφέρουσα παρέα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να παραγγείλω διάφορα υλικά που βλέπω στην θεματολογία σας γιατί ασχολούμαι με την κατασκευή μπομπονιερών για βάφτιση και με το κέντημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
καλησπερα καλως ορισες
στελνεις pm στον Admin και λες τη παραγγελεια σου ,
στη συνεχεια στελνονται τα αντικειμενα στο χωρο σου
υπερ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
LEONI- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2009
ψαχνω coup pat!!
γεια σε ολους ειμαι καινουργια κ δεν βγαζω ακρη..
ενδιαφερομαι για coup pat σε οποιοδηποτε σχεδιο κυριως για παιδικα παρτυ κ βαφτισεις
ενδιαφερομαι για coup pat σε οποιοδηποτε σχεδιο κυριως για παιδικα παρτυ κ βαφτισεις
xristinpa- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010
kalimera sas!! eimai kainouria stin selida sas .... psaxnw na drw kapoion tropo na epikoinonisw me ton admin gia na paraggeilw kapoies mpomponieres .....! tou exw steilei pm alla den mou exei apantisi akoma!! mipws tha mporouse kapoios na me voithisei?? mipos exete kapoio tilefono na epikoinosisw mazi tou?? euxaristw!!!
pagouristas- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2011
pagouristas έγραψε:kalimera sas!! eimai kainouria stin selida sas .... psaxnw na drw kapoion tropo na epikoinonisw me ton admin gia na paraggeilw kapoies mpomponieres .....! tou exw steilei pm alla den mou exei apantisi akoma!! mipws tha mporouse kapoios na me voithisei?? mipos exete kapoio tilefono na epikoinosisw mazi tou?? euxaristw!!!
καλησπερα σας παρακαλω σημειωστε 6946102038
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης