ΡΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟ MICKEY ΜΠΟΜΠΟ ΜΕ ΚΟΥΤΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
+12
madalenats
ΝΙΚΗ
FREDY
mariavas
Srender
Merta
χελωνάκι
eya
minnie
biky
ΑΡΙΑ
Admin
16 απαντήσεις
ftiaxtomonosou :: Basket :: ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ
Σελίδα 1 από 1
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛ. ΠΟΛΛΩΝ ΤΕΜΑΧΙΩΝ 2.99
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛ. ΠΟΛΛΩΝ ΤΕΜΑΧΙΩΝ gia 3D ρολοι χωρις κουτι 2,40 (πουγκι)
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛ. ΠΟΛΛΩΝ ΤΕΜΑΧΙΩΝ gia 3D ρολοι χωρις κουτι 2,40 (πουγκι)
Απ: ΡΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟ MICKEY ΜΠΟΜΠΟ ΜΕ ΚΟΥΤΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Admin έγραψε:ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛ. ΠΟΛΛΩΝ ΤΕΜΑΧΙΩΝ 2.99
Καλημερα σας,θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα να παραγγειλω 20 με τη Minnie και 25 με το Mickey!!!Αυτα τα κομματια ειναι αρκετα για την τιμη των 2.99???Περιμενω απαντηση σας!!(Συνολο ειναι 45)
ΑΡΙΑ- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2010
Τόπος : ΚΡΗΤΗ
Admin έγραψε:ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛ. ΠΟΛΛΩΝ ΤΕΜΑΧΙΩΝ 2.99
Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε στις αποθήκες σας 60 τεμάχια από αυτά τα ρολόγια. Εχω ξανά επικοινωνήσει μαζί σας έχω βάπτιση για 16 Μαιου άλλα επειδή εκεί που είχα παραγγείλει τις παιδικές μπομπονιέρες μου λεν τώρα ότι δεν έχουν τα κομμάτια σας παρακαλώ πολύ απαντήστε μου γιατί ο χρόνος με πιέζει πάρα πολύ
Ευχαριστώ
biky- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010
Θα με ενδιεφεραν περισσοτερες λεπτομερειες (π.χ ποιο ειναι το 3D ρολοι mickey, εαν υπαρχει το ιδιο και στην minnie) γιατι θα τα ηθελα για μπομπονιερες βαπτισης. Θα περιμενω απαντηση σας. Σας ευχαριστω.
minnie- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2010
minnie έγραψε:Θα με ενδιεφεραν περισσοτερες λεπτομερειες (π.χ ποιο ειναι το 3D ρολοι mickey, εαν υπαρχει το ιδιο και στην minnie) γιατι θα τα ηθελα για μπομπονιερες βαπτισης. Θα περιμενω απαντηση σας. Σας ευχαριστω.
to ρολοι 3d ειναι αυτο που ειναι χωρις το κουτι μπορω να σας τα ετοιμασω ομως σε πουγκακια με σχεδια
Ηθελα να ρωτήσω εάν το λουράκι από το ρολόι 3D είναι όπως εικονίζεται, δηλ από το μισό minnie και το άλλο μισό mickey και τι εικονίζουν τα καντράν.
Θα μπορούσα να παραγγείλω λουράκια μόνο με την minnie και λουράκια μόνο με τον mickey;
Τα ρολόγια αυτά είναι μπομπονιέρες όπως αναφέρεται στον τίτλο της θεματικής ενότητας; Εάν ναι, πόσα κουφέτα περιλαμβάνουν; Η τιμή 2.40 ευρώ είναι μαζί με τα κουφέτα; Έχετα κάποιο σχέδιο ή φωτογραφία από το πουγκάκι που θα είναι μέσα τα ρολόγια να το δω;
Εαν είναι δυνατό θα ήθελα κάποιο τηλεφωνό σας για να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά, εάν βέβαια γίνεται.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Θα μπορούσα να παραγγείλω λουράκια μόνο με την minnie και λουράκια μόνο με τον mickey;
Τα ρολόγια αυτά είναι μπομπονιέρες όπως αναφέρεται στον τίτλο της θεματικής ενότητας; Εάν ναι, πόσα κουφέτα περιλαμβάνουν; Η τιμή 2.40 ευρώ είναι μαζί με τα κουφέτα; Έχετα κάποιο σχέδιο ή φωτογραφία από το πουγκάκι που θα είναι μέσα τα ρολόγια να το δω;
Εαν είναι δυνατό θα ήθελα κάποιο τηλεφωνό σας για να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά, εάν βέβαια γίνεται.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Καλησπερα. ΚΟιταξα το site και σε minnie και mickey βρηκα σκουλαρικια, παιδικο ρολοι, κονκαρδα και θηκες κινητου, ενω για στρουμφιτα βρηκα μονο κατι πηλινους κουμπαραδες απο μια κοπελα, την Βασιλικη.
Ενημερωσε με εαν δεν ειδα καποιο αλλο αντικειμενο, το οποιο εχει με αυτη την θεματολογια και πες μου σε ποιο θεμα του φορουμ θα το βρω.
Επισης δεν ειδα εκεινο το πλαστικο με την minnie και τον mickey, που μου ειπες στο τηλεφωνο, το οποιο στεκεται και μονο του.
Εχει αρκετες ιδεες εδω για παιδικεσ μπομπονιερες για το θεμα που θελω, αλλα δυσκολευομαι για τισ μπομπονιερες που θα δωσω στους μεγαλους, για αυτο σκεφτομουν κατι σε λουτρινο. Μου ειπες ομως οτι οικοονμικα δεν συμφερει. Ενημερωσε με εαν εχεις καποια καλη ιδεα για το συγκεκριμενο.
Ευχαριστω, φιλακια
Ενημερωσε με εαν δεν ειδα καποιο αλλο αντικειμενο, το οποιο εχει με αυτη την θεματολογια και πες μου σε ποιο θεμα του φορουμ θα το βρω.
Επισης δεν ειδα εκεινο το πλαστικο με την minnie και τον mickey, που μου ειπες στο τηλεφωνο, το οποιο στεκεται και μονο του.
Εχει αρκετες ιδεες εδω για παιδικεσ μπομπονιερες για το θεμα που θελω, αλλα δυσκολευομαι για τισ μπομπονιερες που θα δωσω στους μεγαλους, για αυτο σκεφτομουν κατι σε λουτρινο. Μου ειπες ομως οτι οικοονμικα δεν συμφερει. Ενημερωσε με εαν εχεις καποια καλη ιδεα για το συγκεκριμενο.
Ευχαριστω, φιλακια
καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται η παραγγελία,θέλω 60 κομμάτια για βάπτιση
eya- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2010
καλησπερα σας μπορειτε να μου στειλετε προσωπικο μυνημα με τα στοιχεια σας ωστε να σας τα αποστειλωeya έγραψε:καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται η παραγγελία,θέλω 60 κομμάτια για βάπτιση
Είμαι η Αγγελική που μόλις μιλήσαμε στο κινητό. Σου στέλνω από νέα μου διεύθυνση e-mail και περιμένω να δω τα νέα σχεδιάκια... για να παραγγείλω! Φιλάκια!
χελωνάκι- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
Καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι για 10 τεμ. από τα ρολογάκια με την Tinkerbell, για δωράκια σε παιδικό πάρτυ.
Θα μπορούσατε να μου πείτε αν θα μπορώ να τα έχω ως τις 21 του μηνός (την άλλη Παρασκευή), γιατί
το Σάββατο είναι το πάρτυ; Και η τιμή είναι ίδια όπως με τα παραπάνω; Να σας στείλω και τα στοιχεία μου.
Ευχαριστώ πολύ
Ενδιαφέρομαι για 10 τεμ. από τα ρολογάκια με την Tinkerbell, για δωράκια σε παιδικό πάρτυ.
Θα μπορούσατε να μου πείτε αν θα μπορώ να τα έχω ως τις 21 του μηνός (την άλλη Παρασκευή), γιατί
το Σάββατο είναι το πάρτυ; Και η τιμή είναι ίδια όπως με τα παραπάνω; Να σας στείλω και τα στοιχεία μου.
Ευχαριστώ πολύ
Merta- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2009
Τόπος : Volos
Καλησπέρα.
Με ενδιαφέρουν τα ρολόγια Mickey στο κουτί, έχω όμως μερικές απορίες.
1.Είναι μπομπονιέρες, και αν ναι με πόσα κουφέτα?
2.Ενδιαφέρομαι για 40 τεμάχια. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας? Η τιμή σε πόσα τεμάχια ισχύει?
3.Τρόπος πληρωμής?
4.Τρόπος μεταφοράς και μεταφορικά?
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
2.Ενδιαφέρομαι για 40 τεμάχια. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας? Η τιμή σε πόσα τεμάχια ισχύει?
3.Τρόπος πληρωμής?
Srender- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Τόπος : SAINT THOMAS GREECE
Srender έγραψε:Καλησπέρα.
3.Τρόπος πληρωμής?
ειναι κουτακια με ρολοι εαν εοιθυμειτε και κουφετα μεσα η τιμη ειναι συν 29 λεπτα
τροπος πληρωμης αντικαταβολη
τα στελνουμε με ταχυδρομειο τα εξοδα αποστολης ειναι δωρεαν πληρωνετε μονο 5 ευρω εξοδα αντικαταβολης
θα με ενδιεφερε να μαθω αν υπαρχουν και αλλα σχεδια πχ Χιονατη ή Σταχτοπουτα για τα κοριτσακια και cars για τα αγορακια. Σε ποια πολη βρισκοσαστε μηπως μπορει να γινει απο εκει η παραλαβη? Μπορειτε να βαλετε μια photo με ενα δεσιμο πχ πουγκακι ή διχτακι εκτος απο το κουτακι και τι κοστος θα εχει? Ευχαριστω!
mariavas- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2011
ενδιαφέρομαι για 40 μπομπονιέρες mini kai mickey ρολόγια. παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να κάνω την παραγγελία. τηλ 6940774210. Η βάφτιση είναι στις 11 Ιουνίου και τα βιάζομαι. Ευχαριστώ
FREDY- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2011
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ MICKEY ΚΑΙ ΤΗ MINNIE ΠΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3D Ή ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ? ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΝΙΚΗ- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2011
ΝΙΚΗ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ MICKEY ΚΑΙ ΤΗ MINNIE ΠΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3D Ή ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ? ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
kalimera sas σημειωστε παρακαλω 6946102038
ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ DISNEY
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ 13 ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ ΜΙΝΝΙΕ & ΜΙCKEY ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ? ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΥ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 19/7
madalenats- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
σας εχω στειλει ενα μηνυμα για παραγγελια για τα συγκεκριμενα κουτακια, μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχουν τα τεμαχια που χρειαζομαστε?
sylivk- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012
Καλησπέρα σας
Ενδιαφέρομαι για 8 μικυ κ 12μινη (χωρίς κουφέτα)
Ποσο θα κοστίσουν;
Πως θα της παραλάβω;
Και αν υπάρχει κάποιο κινητό επικοινωνίας;
Περιμένω την απαντησή σας.
Ευχαριστώ!!!
Ενδιαφέρομαι για 8 μικυ κ 12μινη (χωρίς κουφέτα)
Ποσο θα κοστίσουν;
Πως θα της παραλάβω;
Και αν υπάρχει κάποιο κινητό επικοινωνίας;
Περιμένω την απαντησή σας.
Ευχαριστώ!!!
kiki 23- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2012
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 100 ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ?
,
,
vagelis_xaroula- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 21/10/2013
καλησπερα!ποια ειναι η τιμη για εικοσι τεμαχια ρολογακια μικυ στο κουτακι κ με κουφετακια?επισης πωσ παραγγελνω? ευχαριστω
xaamou- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/05/2014
ftiaxtomonosou :: Basket :: ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης